Interessant projecte a Barcelona

Bona tarda benvolguts lectors/as,

Avui em plau portar-vos bones notícies, hi ha un nou projecte de lectura a Barcelona ciutat, aquest projecte es denomina "Acosta't" tracta d'apropar la lectura als més joves, ja que el segment d'edat entre els 14 anys i els 25 llegeixen més per obligació que per pròpia voluntat. I això és necessari canviar-ho.

Hem de revertir això, us preguntareu com?

El projecte es basa que els autors cedeixen les seves obres (Llibres preferiblement) perquè els clients de algunes cafeteries puguin llegir els seus escrits. Promocionant-se mútuament. Aquí és on entra Acosta't, posant en contacte ambdues parts i ajudant a promoure la lectura a Barcelona.

De moment no puc avançar més novetats, però seguiré informant a mesura que el projecte avanci, jo des del meu petit blog (segueix en marxa el proposit del llibre, estem progressant en el bon camí) aniré enviant poemes perquè des d'Acosta't els facin arribar als lectors.

Crec que és una gran oportunitat per als petits autors i no tan petits, de prestar els seus escrits perquè la gent es xopi de lectura, ja que no hi ha millor plaer a compartir, des d'aquí faig una crida a tots els possibles interessats, tan usuaris que freqüentin cafeteries com a escriptors a llançar-se a l'aventura. Barcelona us necessita.

És un projecte jove canalitzat cap a una noble causa, la lectura.

Podeu contactar en:
@projecteacostat
Facebook
projecteacostat@gmail.com


Comentarios